• novo

Modeli za pite z odmičnim dnom (valoviti)

  • Šifra: CB - 2590
Na zalogi
6.95€
  • Brez DDV: 5.70€

Valovit modeli Z ODMIČNIM DNOM (izdelani iz anodiziranega aluminija) za pripravo izvrstne pite (v različnih dimenzijah) in drugega peciva, primerni za uporabo v profesionalnih pekarnah, slaščičarnah in domačih kuhinjah. Modeli so priznane blagovne znamke »Cynthia Barcomi« (izdelano v EU), kot jih uporabljajo tudi v priznanih TV show-ih slaščičarjev.

Navodila za uporabo:

Uporaba novih pekačev:
Pred prvo peko pekač očistite s toplo vodo in nežnim detergentom za pomivanje posode, splaknete in posušite.

Uporaba:
Maksimalna dovoljena temperatura do + 280°C Pred peko je priporočljivo pekače namastiti (uporaba ločilnih sredstev naj se prilagodi glede na izdelke, ki se pečejo) Pecivo v modelih lahko režete. Nož sicer pusti sledi, vendar to ne škodi funkciji pekača oz. modela. Pekači so po peki v peči vroči zato pri rokovanju z njimi uporabite zaščitne rokavice.

Čiščenje:
Za čiščenje se lahko uporabijo nežna čistilna sredstva, ki so namenjena za čiščenje posode, pekačev in drugih artiklov iz aluminija v kuhinjah oz. drugih živilsko- predelovalnih obratih (predvsem naj ne bodo jedka). Priporočamo ročno pranje pekačev in modelov. Čiščenje s pomivalnim strojem ne poškoduje funkcije pekača, lahko pa pride do rahlega razbarvanja. Po čiščenju naj se pekači posušijo.