• novo

Tulci / Valjčki za penaste rolice (ravni)

Na zalogi
3.57€
  • Brez DDV: 2.93€

Tulci – valjčki (ravni) za pripravo penastih rolic (šaumrole). Primeren za uporabo v profesionalnih pekarnah, slaščičarnah, restavracijah, hotelih in domačih kuhinjah. Brez oprijemanja, enostavno snemanje in rezultati kot ste si jih vedno želeli.  

 

Paleta produktov CBP - Clean Baking Products obsega modele, pekače in druge pripomočke različnih oblik in dimenzij, izdelane iz inovativnega kompozitnega materiala, ki v primerjavi s klasičnimi kovinskimi in modeli iz drugih materialov zagotavlja vrsto prednosti:


  • peka brez oprijemanja (z uporabo manj ali nič maščobe)
  • preprosto čiščenje (pod tekočo vodo ali v pomivalnem stroju)
  • higiensko (izdelano iz enovitega materiala brez kakršnekoli prevleke, ne oksidira in ne rjavi)  
  • lahko, obstojno in ne spreminja oblike
  • odlični rezultati peke.

 

Pekači in modeli podjetja CBP - Clean Baking Products izpolnjujejo vse najvišje zahteve in standarde v sodobni pripravi peciva, kruha in slaščic, ki ne smejo manjkati v nobeni kuhinji. Kakovost produktov CBP - Clean Baking Products  med drugim potrjuje tudi nagrada za inovativnost podeljena s strani »International Baking Association«.

 

Material: inovativni kompozit, ki je izredno lahek, trden in ne spreminja oblike

Uporaba: Primerno za uporabo v temperaturnem območju od -30°C do + 250°C (hladilniki, zamrzovalniki in pečice). Uporaba GRILA oz. ŽARA ni dovoljena kot tudi ne pečice ali drugega toplotnega telesa z neposrednim stikom temperature višje od 250° C. 

 

Pred prvo uporabo se priporoča da se pekač rahlo namasti in za 10 minut postavi v na 200° C segreto pečico. Pri delu z modeli naj se ne uporabljajo ostra rezila (npr. razrez direktno v modelu)


Dimenzije TEŽA CENA
(v gramih) Neto
     
(ravni) premer:18 dolžina:125 mm 25 2,93
(ravni) premer:25 dolžina:125 mm 25 2,93
(ravni) premer:30 dolžina:125 mm 25 2,93